Κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά όταν είδε αυτά τα περίεργα τετράγωνα… Όταν πλησίασε δεν πίστευε στα μάτια του!

2 Σεπτεμβρίου, 2019


Η γη είναι ένα απίστευτο μέρος… Κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά όταν είδε αυτά τα περίεργα τετράγωνα! Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε!
Η δύναμη της γης τραβάει την προσοχή μας και μας θυμίζει πως αυτός ο …Η γη είναι ένα απίστευτο μέρος… Κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά όταν είδε αυτά τα περίεργα τετράγωνα! Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε!

Η δύναμη της γης τραβάει την προσοχή μας και μας θυμίζει πως αυτός ο πλανήτης δεν είναι μόνο δικός μας. Στιγμές αγωνίας πέρασαν 4 άτομα! Παραλίγο να τους καταπιούν τα κύματα!(Video)

Ενώ είναι εύκολο να ξεχάσουμε την φύση γύρω μας, λατρεύουμε την δύναμη της μητέρας Γης!

Παρόλα αυτά, μερικές φορές, η ομορφιά της μπορεί να υποδεικνύει κάτι επικίνδυνο. Στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό “Isle of Rhe” στην Γαλλία, που είναι ένα μικρό νησάκι, υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα κύματα που αποτυπώνουν το μεγαλείο και την δύναμη της.

Ενώ είναι εύκολο να ξεχάσουμε την φύση γύρω μας, λατρεύουμε την δύναμη της μητέρας Γης!

Τα κύματα σχηματίζουν κάποια παράξενα μοτίβα. Σχηματίζουν τετράγωνα με αποτέλεσμα να κάνουν τον ωκεανό να μοιάζει με σκακιέρα. Το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που οι τουρίστες μαγεύονται όταν πηγαίνουν στον φάρο για να κοιτάξουν το φαινόμενο από ψηλά!

Παρόλο που φαίνεται περίεργο, στην ουσία προκαλείται από τις δύο θάλασσες που συναντιούνται στο σημείο αυτό.

Ενώ είναι ένα εκπληκτικό θέαμα, είναι πολύ επικίνδυνο καθώς η παλίρροια είναι πολύ πιο δυνατή από ότι έχουν βιώσει οι περισσότεροι. Ευτυχώς, αυτό το φαινόμενο δεν συμβαίνει συνέχεια και έτσι είναι αρκετά ασφαλές να κάνουν μπάνιο οι τουρίστες στο νησί αυτό.

undefined

Ενώ είναι εύκολο να ξεχάσουμε την φύση γύρω μας, λατρεύουμε την δύναμη της μητέρας Γης!

Όταν η θάλασσα «χτυπά» με μανία: Κύματα «θηρία» εισβάλουν σε φορτηγό πλοίο! (Video)

Μία από τις δυσκολότερες δουλειές είναι άτυπη των ναυτικών, καθώς έρχονται αντιμέτωποι πολλές φορές με τη μανία της θάλασσας.

Ενδεικτική είναι και η παρακάτω περίπτωση όπως την κατέγραψε ναυτικός σε φορτηγό πλοίο και την ανέβασε στο instagram.

Το βαπόρι πλέει σε μία αγριεμένη και φουρτουνιασμένη θάλασσα με τα κύματα να εισβάλουν κυριολεκτικά στο κατάστρωμα!

Δείτε το βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.